Loading Events

Events for March 2019

Events Search and Views Navigation

Find Events

Events Search

Calendar of Events

Calendar of Events
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

Едукативна работилница со невработени жени од населбите Цетинска и Вардарска- Тетово

20
21
22
23
24
25
26

Работилница во хотел Вила Парк, Струмица со невработени лица од Нова приградска населба – Струмица

27

Работилница во хотел Вила Парк – Струмица, со невработени лица и лица вработени како резултат на мерките за вработување на АВРМ

28
29
30
31
+ Export Events